Colònies a Les Obagues

Després de tres anys d’aturada, l’Esguard reprenem el projecte de colònies. Per què?

Hem crescut fent colònies d’estiu. No només perquè hi hàgim anat cada any, primer com a infants, després com a monitores. Quan anem de colònies, creixem. Creixem en el lleure, entre amistats i tot jugant. Creixen les nostres forces quan fem una excursió i creix el nostre entusiasme amb el joc de nit. Creixen els lligams com es trenen les polseres i creixen els riures entre esquitxades de piscina.

Treballem per un lleure conscient, amb els eixos educatius ben presents. L’autonomia, la sostenibilitat, la gestió de les emocions… trobem en les colònies l’escenari ideal per a desenvolupar-se. Pensem en la convivència durant una setmana amb persones que, si el primer dia són simple companyia d’autocar, al cap d’una setmana són amistats que es recordaran tota la vida. Evoquem la proximitat amb la natura, quan aquesta esdevé entorn i paisatge de les aventures estiuenques.

Tenim moltes ganes d’anar de colònies… t’hi sumes?

Les Obagues

Un equip de persones que treballem per una cultura arrelada al món rural.
Ens dediquem a l’educació ambiental i en el lleure d’una manera vivenciada i tranquil·la.
Ens agrada l’educació al detall.

Infants de 3r a 6è de primària

Centre d'interés

Haurem de buscar indicis, seguir pistes i fer deduccions per a poder descobrir qui s’ha emportat l’abella reina i alliberar-la. Però, per a poder fer-ho, necessitarem conèixer-nos i confiar unes amb les altres així com descobrir cada racó de Les Obagues perquè no se’ns escapi cap detall.

Reunió amb famílies

El dia 13 d’abril a les 17:30 us habilitarem un enllaç perquè hi pugueu entrar. El mateix dia, apareixerà un botó aquí sota per qui hi pugueu accedir.

Aquesta web utilitza galetes. Si segueixes navegant estàs acceptant-la. Pots veure la política de galetes aquí:    Veure
Privacidad