Escola Lavínia

Espai migdia

Entenem l’espai del migdia com un temps de descans, lliure, alternatiu, participatiu, autònom i educatiu, respectant sempre la necessitat dels infants d’esbarjo i de trencament amb les activitats lectives. Estem parlant d’un espai de temps suficientment important i rellevant, com per donar-­‐li una atenció específica, amb uns objectius i una intencionalitat educativa definida. De de l’ equip educatiu organitzem aquest espai educatiu i acompanyem als infants durant aquesta estona per tal que sigui un espai d’aprenentatge i creixement personal, se sentin a gust i gaudeixin, es respectin, i rebin el suport que necessitin. En aquest aspecte entenem els interessos dels infants com a eix vertebrador de la nostra tasca, és a dir, les activitats sempre responen als seus interessos.

Casal

Inscripcions del 17 d’abril al 15 de maig

Colònies

Inscripcions del 17 d’abril al 15 de maig

Jornades intensives

Estem acabant de desenvolupar aquesta informació.

Acollides i racons

Oferim aquest espai pels infants de lleure, lliure i tranquil. On les propostes que fem són, diferents espais/materials perquè els infants puguin escollir què fan durant la seva estona de lleure. És un espai que s’ofereix per facilitar la conciliació familiar. Es pot fer ús de manera fixa o esporàdica.

Horari: de 16.30 a 17.30

Per a fer inscripció cal fer un correu a afaescolalavinia@gmail.com

Horaris i preus d'acollides i racons

L’acollida comença a les 7:30 i acaba a les 8:30.

Els racons de tarda comencen de 16:30 i acaben a les 17:30.

Si voleu més informació sobre preus o inscripcions, cal fer un correu a afaescolalavinia@gmail.com.

Extraescolars

Si voleu més informació sobre les extraescolars que es fan a l’escola, podeu anar a la pàgina web de l’AFA Lavínia.

Localització de l’escola

Aquesta web utilitza galetes. Si segueixes navegant estàs acceptant-la. Pots veure la política de galetes aquí:    Veure
Privacidad