Escola Anglesola

Espai migdia

Entenem l’espai del migdia com un temps de descans, lliure, alternatiu, participatiu, autònom i educatiu, respectant sempre la necessitat dels infants d’esbarjo i de trencament amb les activitats lectives. Estem parlant d’un espai de temps prou important i rellevant, per a donar-­li una atenció específica, amb uns objectius i una intencionalitat educativa definida. De l’equip educatiu organitzem aquest espai educatiu i acompanyem als infants durant aquesta estona per tal que sigui un espai d’aprenentatge i creixement personal, se sentin a gust i gaudeixin, es respectin, i rebin el suport que necessitin. En aquest aspecte entenem els interessos dels infants com a eix vertebrador de la nostra tasca, és a dir, les activitats sempre responen als seus interessos.

Acollides i racons

Oferim aquest espai pels infants de lleure, lliure i tranquil. On les propostes que fem són, diferents espais/materials perquè els infants puguin escollir què fan durant la seva estona de lleure. És un espai que s’ofereix per facilitar la conciliació familiar. Es pot fer ús de manera fixa o esporàdica.

Horaris i preus d'acollides i racons

Servei fix

L’acollida comença a les 8:00 i acaba a les 9:00. El preu mensual per mitja hora d’acollida al dia és de 15,00 € i per una hora 29,00 €.

Els racons de tarda comencen de 16:00 i acaben a les 18:00. El preu mensual per mitja hora d’acollida és de 15,00 €, una hora 29,00 €, una hora i mitja 40,00 € i dues hores 55,0 €.

Servei esporàdic

Tant l’acollida com els racons es poden gaudir de forma esporàdica. El preu diari per mitja hora és d’1,75 €, per una hora 3,5 €, per una hora i mitja 5,25 € i dues hores 7,00 €.

Casal

Inscripcions del 2 d’abril al 3 de maig (inclòs)

Jornades intensives

Entrant a l’estiu i a les acaballes del curs escolar, les tardes durant la jornada intensiva són moments de trobada, de joc, de tranquil·litat, d’experimentar i gaudir lliurement.

Extraescolars

Des de l’Esguard, volem destacar la importància d’integrar les activitats extraescolars en la quotidianitat educativa i que aquestes siguin coherents amb l’escola, compartint una mirada de l’infant i una manera d’acompanyar respectuosa. La ràtio dels grups d’activitats dependrà de les característiques específiques de cada activitat i edat dels participants. Així i tot, sempre oscil·larà entre els 8 i 15 infants per grup. Els infants tant d’infantil com primària (a excepció de P3) poden realitzar un màxim de tres activitats a la setmana (sense comptar acollida de matí i racons de tarda).

Localització de l’escola

Aquesta web utilitza galetes. Si segueixes navegant estàs acceptant-la. Pots veure la política de galetes aquí:    Veure
Privacidad