IE Arts

Espai Migdia

Entenem l’espai del migdia com un temps de descans, lliure, alternatiu, participatiu, autònom i educatiu, respectant sempre la necessitat dels infants d’esbarjo i de trencament amb les activitats lectives. Estem parlant d’un espai de temps suficientment important i rellevant, com per donar-­‐li una atenció específica, amb uns objectius i una intencionalitat educativa definida. De de l’ equip educatiu organitzem aquest espai educatiu i acompanyem als infants durant aquesta estona per tal que sigui un espai d’aprenentatge i creixement personal, se sentin a gust i gaudeixin, es respectin, i rebin el suport que necessitin. En aquest aspecte entenem els interessos dels infants com a eix vertebrador de la nostra tasca, és a dir, les activitats sempre responen als seus interessos.

Extraescolars

Les activitats extraescolars són una oportunitat educativa, un espai perquè els infants s’apoderin i puguin aprofitar el seu potencial, les seves habilitats i desenvolupar-se tal com són, amb el col·lectiu, aprofitant allò que més els agrada fer durant el seu temps lliure.

El període d’inscripció s’inicia del dia 1 de setembre fins el 16 de setembre. Ho podeu fer telemàticament emplenant el formulari que apareix clicant aquí.

La confirmació de les places es farà a partir del 20 de setembre.

Si voleu veure un breu resum de les activitats que s’oferiran, la informació sobre les condicions generals, econòmiques i preus les trobareu podeu entrar aquí.

El casalet

El casalet: és el projecte que desenvolupem durant les setmanes de jornada intensiva del juny per complementar la jornada.  El període d’inscripcions és del 16 al 25 de maig.

Consulta la informació clicant a AQUÍ

Enllaç per a fer les inscripcions.

El casal d’estiu

En breus, noves notícies…

 

IE Arts

Carrer de l’Àliga, 37-19
08014 Barcelona

Aquesta web utilitza galetes. Si segueixes navegant estàs acceptant-la. Pots veure la política de galetes aquí:    Veure
Privacidad