IE Arts

Espai Migdia

Entenem l’espai del migdia com un temps de descans, lliure, alternatiu, participatiu, autònom i educatiu, respectant sempre la necessitat dels infants d’esbarjo i de trencament amb les activitats lectives. Estem parlant d’un espai de temps suficientment important i rellevant, com per donar-­‐li una atenció específica, amb uns objectius i una intencionalitat educativa definida. De de l’ equip educatiu organitzem aquest espai educatiu i acompanyem als infants durant aquesta estona per tal que sigui un espai d’aprenentatge i creixement personal, se sentin a gust i gaudeixin, es respectin, i rebin el suport que necessitin. En aquest aspecte entenem els interessos dels infants com a eix vertebrador de la nostra tasca, és a dir, les activitats sempre responen als seus interessos.

Extraescolars

Les activitats extraescolars són una oportunitat educativa, un espai perquè els infants s’apoderin i puguin aprofitar el seu potencial, les seves habilitats i desenvolupar-se tal com són, amb el col·lectiu, aprofitant allò que més els agrada fer durant el seu temps lliure.

El període d’inscripció s’inicia del dia 1 de juny al 13 de juny. Ho podeu fer telemàticament emplenant el formulari que apareix clicant aquí, o bé, presencialment a l’escola el dia 2 de juny de 16:00 a 17:00 al centre ubicat al carrer de l’Àliga, 37-19, 08014 Barcelona.

La confirmació de les places es farà el dia 25 de juny. Recordeu que per a fer la reserva de la plaça haureu d’abonar la quantitat de 15 € per activitat i per infant mitjançant transferència bancària al següent compte:

ES03 3058 0523 0827 2002 4281 amb el concepte reserva, activitats, nom i cognoms de l’infant

*Aquest import es descomptarà de la quota del mes d’octubre amb el primer rebut de l’activitat extraescolar.

Si voleu veure un breu resum de les activitats que s’oferiran, la informació sobre les condicions generals, econòmiques i preus les trobareu podeu entrar aquí.

El casalet

El casalet: és el projecte que desenvolupem durant les setmanes de jornada intensiva del juny per complementar la jornada.  El període d’inscripcions és del 16 al 25 de maig.

Consulta la informació clicant a AQUÍ

Enllaç per a fer les inscripcions.

El casal d’estiu

Atenció famílies, obrim període d’inscripcions per al casal que oferirem del 29 d’agost al 02 de setembre. Per a més informació cliqueu aquí. Ja podeu fer les inscripcions a aquest enllaç.

 

IE Arts

Carrer de l’Àliga, 37-19
08014 Barcelona

Aquesta web utilitza galetes. Si segueixes navegant estàs acceptant-la. Pots veure la política de galetes aquí:    Veure
Privacidad