IE Arts

Espai Migdia

Entenem l’espai del migdia com un temps de descans, lliure, alternatiu, participatiu, autònom i educatiu, respectant sempre la necessitat dels infants d’esbarjo i de trencament amb les activitats lectives. Estem parlant d’un espai de temps suficientment important i rellevant, com per donar-­‐li una atenció específica, amb uns objectius i una intencionalitat educativa definida. De de l’ equip educatiu organitzem aquest espai educatiu i acompanyem als infants durant aquesta estona per tal que sigui un espai d’aprenentatge i creixement personal, se sentin a gust i gaudeixin, es respectin, i rebin el suport que necessitin. En aquest aspecte entenem els interessos dels infants com a eix vertebrador de la nostra tasca, és a dir, les activitats sempre responen als seus interessos.

El casalet

El casalet: és el projecte que desenvolupem durant les setmanes de jornada intensiva del juny per complementar la jornada.  El període d’inscripcions és del 16 al 25 de maig.

Consulta la informació clicant a AQUÍ

Enllaç per a fer les inscripcions.

El casal d’estiu

Aquest any de la mà de l’Aimar i l’Artis, viatjarem a cinc ecosistemes que la terra ens ofereix: mar, muntanya, cel, desert i ciutat. Per a descobrir cada un d’aquests espais, un equip d’expertes aportarà, setmana rere setmana, els seus coneixements i punts de vista per a poder aproximar-nos a la flora i la fauna de cada espai, però també a les relacions de cooperació que s’estableixen entre els éssers que els habiten i a les característiques de cada paisatge.

Sortides: Taller d’artesania, visita cultural, entorn natural, parc d’aventures, museus, platja o piscina, descobertes al barri, Centre de Recuperació d’Animals Marins, Castell de Montjuïc, Cim d’Àligues…i molt més!

Les inscripcions comencen el dia 23 d’abril fins el 20 de maig.

Cliqueu aquí per a saber-ne més!

Ludoteca

L’espai de la ludoteca, és una activitat que fem amb un plantejament educatiu però a l’hora és un espai de relax i desconnexió pels infants i permetent a la família conciliar.  Durant l’estona de ludoteca oferim als infants uns racons amb els que puguin desenvolupar diferents habilitats personals i que puguin dotar-se d’eines per a fer durant el seu temps lliure. En aquest espai poden escollir què fan dins d’un mateix espai i el monitor acompanya a l’infant sense obligar i dirigir. Sempre hi haurà 4 racons que seran rotatius setmanalment. I un cop a la setmana es farà una proposta de racó afegida que dinamitzarà el monitor (música, conta contes, taller de cuina, experimentació, manualitats etc.).

Preus: Per fer la inscripció, es pot fer clicant aquí i avisant a extraescolars.arts@gmail.com.

  • 1 dia /setmana: 30€ trimestre
  • 2 dies /setmana: 96€ trimestre
  • 3 dies /setmana: 126€ trimestre
  • 4 dies /setmana: 141€ trimestre
  • 5 dies /setmana: 177€ trimestre

Dia esporàdic: 5 €/dia. Per a fer ús del servei esporàdic cal que aviseu el mateix dia a extraescolars.arts@gmail.com.

IE Arts

Carrer de l’Àliga, 37-19
08014 Barcelona

Aquesta web utilitza galetes. Si segueixes navegant estàs acceptant-la. Pots veure la política de galetes aquí:    Veure
Privacidad