Hem deixat petjada!

by | jul. 26, 2019 | Casals d'estiu

Avui acabem els casals d’estiu, després de cinc intenses setmanes plegades. De la mà del personatge de la matemàtica Ada Lovelace, hem recuperat i descobert les vides, treballs i invencions de diferents dones que han estat invisibilitzades i poc reconegudes al llarg de la història, en els camps de l’astronomia, l’esport, les arts, la cuina, l’activisme i també hem parlat de les denominades bruixes. Explicant qui són i què han fet, recuperem referents, fet que creiem imprescindible per educar amb perspectiva de gènere.

La primera setmana de setembre tancarem l’estiu del tot, al casal de setembre a l’Escola Jaume I.
Aquesta web utilitza galetes. Si segueixes navegant estàs acceptant-la. Pots veure la política de galetes aquí:    Veure
Privacidad