Difusió de l’Economia Social i Solidària

Coòpolis

L’Esguard participem com a entitat agregada al projecte de Còopolis, l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona, que té com a objectius principals el foment i la promoció de l’Economia Social i Solidària (ESS) a la ciutat. Coordinem l’àrea educativa del projecte amb les companyes de Reflexes, una cooperativa que ofereix serveis educatius i comunitaris. Creem i repensem dinàmiques per apropar el món de l’ESS a les joves, fent tallers sobre el model cooperatiu, realitzant rutes cooperatives pels barris – visitant projectes vinculats a l’ESS i repassant la història cooperativa d’aquests – i també acompanyant infants/joves i professorat en la creació de cooperatives d’alumnes dins els centres educatius. 

Fem Xarxa Les Corts

 Projecte realitzat el 2018, impulsat i finançat per Barcelona Activa, amb el suport del Districte de Les Corts, i que parteix de l’elaboració d’un mapeig de les entitats, empreses i projectes que hi ha al districte relacionades amb l’ESS, amb l’objectiu de poder enxarxar-les entre elles i treballar conjuntament per a construir una trobada d’economia social i solidària a Les Corts. L’Esguard vam dinamitzar el projecte juntament amb Tàndem Socialque va culminar amb una trobada l’u de desembre de 2018. Un cop acabat el finançament per part de Barcelona Activa, des de l’Esguard pretenem aprofitar les sinèrgies i l’interès que s’ha generat per potenciar i fomentar un model d’economia social i solidària al districte i crear una futura xarxa cooperativa. 

Aquesta web utilitza galetes. Si segueixes navegant estàs acceptant-la. Pots veure la política de galetes aquí:    Veure
Privacidad