Escola Montseny

El casal d’estiu

Tot i que el període principal d’inscripcions va finalitzar el dia 23  de maig, la matrícula del casal encara continua viva fins el dia 12 de  juny. Les famílies que encara estigueu interessades en inscriure a les vostres filles i fills algun torn o demanar-ne algun més les que ja us  heu inscrit anteriorment, podeu escriure un correu electrònic a info@lesguardcoop.cat o trucar al telèfon 623 04 56 25.

Ara bé, a diferència del període principal d’inscripció (25/04 al 23/05) on totes les sol·licituds eren acceptades, en aquest nou  període la demanda de torn haurà de passar per una llista d’espera. Si  queden places lliures, automàticament sereu inscrites en aquell torn  que heu demanat. Si les places estan exhaurides, romandreu a la llista  d’espera fins que es pugui obrir una nova plaça.  A finals de cada  setmana, a les famílies que estigueu a la llista d’espera, us  reportarem quin és l’estat d’aquesta perquè pugueu avaluar la situació i prendre la decisió que millor us convingui.

El dia 12 de juny contactarem amb totes les famílies que encara estigueu al llistat  d’espera per informar si la sol·licitud es confirma o no. Si esteu  apuntades a la llista d’espera i decidiu donar-vos de baixa perquè heu  trobat un alternativa diferent per les vostres criatures, si us plau,  notifiqueu-nos-ho per correu electrònic o telèfon. Finalment, l’ordre  de la llista d’espera es configurarà en estricte ordre d’arribada de  la sol·licitud.

Reunió de casal d’estiu per a famílies inscrites: 16 juny a les 16:45 h a l’escola.

 

 

Escola Montseny

Carrer del Torrent del Remei, 2. Barcelona

932 13 98 45

En aquesta escola compartim projecte amb Doble Via.

Aquesta web utilitza galetes. Si segueixes navegant estàs acceptant-la. Pots veure la política de galetes aquí:    Veure
Privacidad