Escola Lavínia

Espai Migdia

Entenem l’espai del migdia com un temps de descans, lliure, alternatiu, participatiu, autònom i educatiu, respectant sempre la necessitat dels infants d’esbarjo i de trencament amb les activitats lectives. Estem parlant d’un espai de temps suficientment important i rellevant, com per donar-­‐li una atenció específica, amb uns objectius i una intencionalitat educativa definida. De de l’ equip educatiu organitzem aquest espai educatiu i acompanyem als infants durant aquesta estona per tal que sigui un espai d’aprenentatge i creixement personal, se sentin a gust i gaudeixin, es respectin, i rebin el suport que necessitin. En aquest aspecte entenem els interessos dels infants com a eix vertebrador de la nostra tasca, és a dir, les activitats sempre responen als seus interessos.

El casalet

Estem acabant de desenvolupar aquesta informació.

El casal d’estiu

Aquest any de la mà de l’Aimar i l’Artis, viatjarem a cinc ecosistemes que la terra ens ofereix: mar, muntanya, cel, desert i ciutat. Per a descobrir cada un d’aquests espais, un equip d’expertes aportarà, setmana rere setmana, els seus coneixements i punts de vista per a poder aproximar-nos a la flora i la fauna de cada espai, però també a les relacions de cooperació que s’estableixen entre els éssers que els habiten i a les característiques de cada paisatge.

Sortides: Taller d’artesania, visita cultural, entorn natural, parc d’aventures, museus, platja o piscina, descobertes al barri, Centre de Recuperació d’Animals Marins, Castell de Montjuïc, Cim d’Àligues…i molt més!

Les inscripcions ja estan obertes fins el 20 de maig.

 

Acollides

És una activitat que oferim per conciliar la vida familiar, i fent que sigui una estona lliure i acompanyant a fer una entrada relaxada a l’escola.  La proposta és que es posen a disposició, dels infants, diferents materials i poden lliurement fer-los servir o no i relacionar-se amb les companyes. És una estona d’ambient distès on no hi ha cap proposta concreta d’activitat.

Horari: de 7.30 a 8.30

Per a fer inscripció cal fer un correu a afaescolalavinia@gmail.com

 

Racons

És una activitat que oferim per conciliar la vida familiar però sense abandonar la nostra tasca educativa. La proposta és que es posen a disposició, dels infants, uns racons amb els que puguin desenvolupar diferents habilitats personals al mateix temps que es relaxen i desconnecten del ritme intens de l’escola. En aquest espai poden escollir què fan dins d’un mateix espai i el monitor acompanya a l’infant sense obligar i dirigir. Sempre hi haurà 3 racons que seran rotatius mensualment. I un cop a la setmana es farà una proposta de racó afegida que dinamitzarà el monitor (música, massatges, conta contes, taller de cuina, etc.).

Horari: de 16.30 a 17.30

Per a fer inscripció cal fer un correu a afaescolalavinia@gmail.com

Carrer de Fígols, 20. Barcelona

933 39 54 33

Aquesta web utilitza galetes. Si segueixes navegant estàs acceptant-la. Pots veure la política de galetes aquí:    Veure
Privacidad