Escola Lavínia

Espai Migdia

Entenem l’espai del migdia com un temps de descans, lliure, alternatiu, participatiu, autònom i educatiu, respectant sempre la necessitat dels infants d’esbarjo i de trencament amb les activitats lectives. Estem parlant d’un espai de temps suficientment important i rellevant, com per donar-­‐li una atenció específica, amb uns objectius i una intencionalitat educativa definida. De de l’ equip educatiu organitzem aquest espai educatiu i acompanyem als infants durant aquesta estona per tal que sigui un espai d’aprenentatge i creixement personal, se sentin a gust i gaudeixin, es respectin, i rebin el suport que necessitin. En aquest aspecte entenem els interessos dels infants com a eix vertebrador de la nostra tasca, és a dir, les activitats sempre responen als seus interessos.

El casalet

Estem acabant de desenvolupar aquesta informació.

El casal d’estiu

Tot i que el període principal d’inscripcions va finalitzar el dia 23  de maig, la matrícula del casal encara continua viva fins el dia 12 de  juny. Les famílies que encara estigueu interessades en inscriure a les vostres filles i fills algun torn o demanar-ne algun més les que ja us  heu inscrit anteriorment, podeu escriure un correu electrònic a info@lesguardcoop.cat o trucar al telèfon 623 04 56 25.

Ara bé, a diferència del període principal d’inscripció (25/04 al 23/05) on totes les sol·licituds eren acceptades, en aquest nou  període la demanda de torn haurà de passar per una llista d’espera. Si  queden places lliures, automàticament sereu inscrites en aquell torn  que heu demanat. Si les places estan exhaurides, romandreu a la llista  d’espera fins que es pugui obrir una nova plaça.  A finals de cada  setmana, a les famílies que estigueu a la llista d’espera, us  reportarem quin és l’estat d’aquesta perquè pugueu avaluar la situació i prendre la decisió que millor us convingui.

El dia 12 de juny contactarem amb totes les famílies que encara estigueu al llistat  d’espera per informar si la sol·licitud es confirma o no. Si esteu  apuntades a la llista d’espera i decidiu donar-vos de baixa perquè heu  trobat un alternativa diferent per les vostres criatures, si us plau,  notifiqueu-nos-ho per correu electrònic o telèfon. Finalment, l’ordre  de la llista d’espera es configurarà en estricte ordre d’arribada de  la sol·licitud.

Reunió de casal d’estiu per a famílies inscrites: 14 juny a les 16:30 h a l’escola.

 

 

Acollides

És una activitat que oferim per conciliar la vida familiar, i fent que sigui una estona lliure i acompanyant a fer una entrada relaxada a l’escola.  La proposta és que es posen a disposició, dels infants, diferents materials i poden lliurement fer-los servir o no i relacionar-se amb les companyes. És una estona d’ambient distès on no hi ha cap proposta concreta d’activitat.

Horari: de 7.30 a 8.30

Per a fer inscripció cal fer un correu a afaescolalavinia@gmail.com

 

Racons

És una activitat que oferim per conciliar la vida familiar però sense abandonar la nostra tasca educativa. La proposta és que es posen a disposició, dels infants, uns racons amb els que puguin desenvolupar diferents habilitats personals al mateix temps que es relaxen i desconnecten del ritme intens de l’escola. En aquest espai poden escollir què fan dins d’un mateix espai i el monitor acompanya a l’infant sense obligar i dirigir. Sempre hi haurà 3 racons que seran rotatius mensualment. I un cop a la setmana es farà una proposta de racó afegida que dinamitzarà el monitor (música, massatges, conta contes, taller de cuina, etc.).

Horari: de 16.30 a 17.30

Per a fer inscripció cal fer un correu a afaescolalavinia@gmail.com

Carrer de Fígols, 20. Barcelona

933 39 54 33

Aquesta web utilitza galetes. Si segueixes navegant estàs acceptant-la. Pots veure la política de galetes aquí:    Veure
Privacidad