Escola Anglesola

Espai Migdia

Entenem l’espai del migdia com un temps de descans, lliure, alternatiu, participatiu, autònom i educatiu, respectant sempre la necessitat dels infants d’esbarjo i de trencament amb les activitats lectives. Estem parlant d’un espai de temps suficientment important i rellevant, com per donar-­‐li una atenció específica, amb uns objectius i una intencionalitat educativa definida. De de l’ equip educatiu organitzem aquest espai educatiu i acompanyem als infants durant aquesta estona per tal que sigui un espai d’aprenentatge i creixement personal, se sentin a gust i gaudeixin, es respectin, i rebin el suport que necessitin. En aquest aspecte entenem els interessos dels infants com a eix vertebrador de la nostra tasca, és a dir, les activitats sempre responen als seus interessos.

Per obtenir més informació mireu el document condicions del servei.

Si voleu fer la inscripció al servei ho podeu fer aquí.

 

 

Extraescolars

Aquest projecte està en construcció, en breus en tindreu notícies!

El casalet

El casalet: és el projecte que desenvolupem durant les setmanes de jornada intensiva del juny per complementar la jornada.  El període d’inscripcions és del 16 al 25 de maig.

Consulta la informació clicant a AQUÍ

Enllaç per a fer les inscripcions.

 

El casal d’estiu

Aquest any de la mà de l’Aimar i l’Artis, viatjarem a cinc ecosistemes que la terra ens ofereix: mar, muntanya, cel, desert i ciutat. Per a descobrir cada un d’aquests espais, un equip d’expertes aportarà, setmana rere setmana, els seus coneixements i punts de vista per a poder aproximar-nos a la flora i la fauna de cada espai, però també a les relacions de cooperació que s’estableixen entre els éssers que els habiten i a les característiques de cada paisatge.

Sortides: Taller d’artesania, visita cultural, entorn natural, parc d’aventures, museus, platja o piscina, descobertes al barri, Centre de Recuperació d’Animals Marins, Castell de Montjuïc, Cim d’Àligues…i molt més!

Ja estan obertes les inscripcions fins el 20 de maig!

 

Acollides

Les acollides és un espai que oferim pels infants de lleure, lliure i tranquil, abans de començar l’escola. On les propostes que fem són, diferents espais/materials perquè els infants puguin escollir què fan. És un espai que s’ofereix per facilitar la conciliació familiar. Es pot fer ús de manera fixa o esporàdica. L’espai està diponible a partir de les 8.00 i fins les 9.00.

FIX: Mitja hora (15,00 € mensuals) Una hora (29,00 € mensuals). Per donar-vos d’alta al servei fix cal que feu un correu a: esguard.menjadoranglesola@gmail.com.

ESPORÀDIC: Es pot fer ús d’aquest, en el cas que sorgeixin imprevistos i avisant amb poc marge d’antelació. I el preu és de: mitja hora (1,75 €) o una hora (3,50 €).

Racons

L’activitat de racons és un espai que oferim pels infants de lleure lliure i tranquil. On les propostes que fem són, diferents espais/materials perquè els infants puguin escollir què fan durant la seva estona de lleure. És un espai que s’ofereix per facilitar la conciliació familiar. Es pot fer ús de manera fixa o esporàdica.

FIX: Mitja hora (15,00 € mensuals) una hora (29,00 € mensuals) una hora i mitja (40,00 €) i dues hores (55,00 €). Per donar-vos d’alta al servei fix cal que feu un correu a: esguard.menjadoranglesola@gmail.com.

ESPORÀDIC: Es pot fer ús d’aquest, en el cas que sorgeixin imprevistos i avisant amb poc marge d’antelació. I el preu és de: mitja hora (1,75 €), una hora (3,50 €), una hora i mitja (5,25 €), i dues hores ( 7,00 €). Aquests es cobraran en el rebut del mes següent, com a extres.

INSCRIPCIÓ: per a donar-vos d’alta o de baixa del servei cal que feu un correu electrònic a esguard.menjadoranglesola@gmail.com.

Escola Anglesola

Carrer de Déu i Mata, 157, Barcelona

677 45 53 44

Aquesta web utilitza galetes. Si segueixes navegant estàs acceptant-la. Pots veure la política de galetes aquí:    Veure
Privacidad