ELS CASALS D’ESTIU JA SÓN AQUÍ!

Aquest estiu volem explorar la diversitat, un concepte molt ampli que engloba la complexitat de les diferents maneres de ser i estar en el món. Volem viure la diversitat com una font d’enriquiment i aprenentatge que ens permeti trencar barreres i ampliar la nostra visió del món. A més, també volem posar la mirada en el món animal i vegetal que ens envolta.

Què és una cultura? Quines cultures coneixem? Com són les nostres famílies? Com sóc i quins són els meus límits? Què és la biodiversitat? Com podem viure nosaltres de manera més conscient i respectuosa amb l’entorn? Què sentim i com escoltem i respectem els sentiments i emocions de les altres persones? Aquestes preguntes seran la guia de les nostres activitats. Descobrim, aprenem, compartim!

Les inscripcions seran del 26 d’abril al 21 de maig (ambdós inclosos). Trobareu tota la informació necessària aquí

Aquesta web utilitza galetes. Si segueixes navegant estàs acceptant-la. Pots veure la política de galetes aquí:    Veure
Privacidad